Kokonaisturvallisuus 2015-messut

Changemaker esittelee toimintaansa kolmipäiväisillä Kokonaisturvallisuus 2015-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 4.-6.9. Messuilla on esillä monenlaisia turvallisuuteen liittyviä toimijoita. Changemaker esittelee messuilla verkostoaan sekä Rauhanradikaali-kampanjaa. Lisäksi kerätään rauhanketjua.

Changemakerin esittelypisteelle tarvitaan paljon vapaaehtoisia esittelemään verkostoa. Aikaisempaa tietoa tai kokemusta ei tarvita, vaan kaikki vapaaehtoiset perehdytetään tehtäväänsä messuilla. Changemaker korvaa matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan ja lisäksi vähintään kolmen tunnin päivystyksestä tarjotaan lounas. Kolmen tunnin päivystyksestä saa lisäksi viisi pistettä Changemakerin palkitsemisjärjestelmään.

Ilmoittaudu nyt mukaan lähettämällä viesti osoitteeseen jaana.rissanen@kirkonulkomaanapu.fi ja kerro minä päivänä ja mihin aikaan haluat messuilla päivystää. Päivystäjiä tarvitaan perjantaina 4.9. klo 9-18, lauantaina 5.9. klo 10-18 ja sunnuntaina 6.9. klo 10-16. Voit päivystää myös useampana päivänä!  Tervetuloa mukaan!