Kv-ryhmän kokous

Kiinnostaako kansainvälinen vaikuttaminen? Changemakerin kv-asioiden ryhmä vastaa verkoston yhteyksistä kansainvälisillä areenoilla. Kv-toiminnassa puhaltavat uudet tuulet, joten tule kuulemaan ja ideoimaan tulevaa yhdessä! Tässä kokouksessa kuulet viimeisimmät kuulumiset ACT Alliancen piirissä tehtävästä yhteistyöstä.

Changemaker on aktiivinen ACT Alliancen Youth Community of Practice -ryhmässä. Osallistuminen Youth CoPin päätöksentekoon on merkittävää vaikuttamistyötä, sillä sen kautta nuorilla on mahdollisuus saada oma äänensä kuuluviin ACT:ssa. ACT on kirkollisten kehitysyhteistyön, humanitaarisen avun ja vaikuttamistyön toimijoiden yhteenliittymä ja yksi maailman suurimmista avustusorganisaatioista.

Kokoonnumme Changemakerin toimistolla osoitteessa Eteläranta 8, Helsinki. Myös Skypen välityksellä pääsee mukaan ja kauempaa tuleville korvataan matkakulut junalla tai bussilla matkustettaessa.

Lisätietoja kv-asioista vastaavalta varapuheenjohtaja Hannalta (hanna.ylikangas@changemaker.fi). Jos kv-toiminta kiinnostaa, kannattaa myös liittyä ryhmän omalle kv@changemaker.fi -sähköpostilistalle täällä.https://www.changemaker.fi/toimintamme/sahkopostilistat/