Kv-työryhmän tapaaminen Kambodzan Changemakerin edustajan kanssa

Kiinnostaako kansainvälisyys? Haluaisitko tietää tarkemmin, millaista toimintaa on sisarverkostossamme Kambodzan Changemakerissa? Tule mukaan tapaamaan ja kuulemaan Kambodzan verkostosta vieraaksemme saapuvaa Sophon Chauta!

Changemakerin kv-työryhmän ja Sophonin tapaaminen pidetään 23.3. klo 17:00 alkaen Changemakerin toimistolla Helsingissä osoitteessa Eteläranta 8.  Kokouksessa tarjoillaan pientä vegaanista purtavaa. Tarjoilujen mitoittamiseksi ilmoittautuminen on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Ilmoittautua voi kv-vastaava Hannalle (hanna.ylikangas@changemaker.fi), jolta saa myös lisätietoa toiminnasta.

Tapaamisen yhteydessä kuulet myös kuulumisia ACT Allianssin työryhmien kokouksesta Genevestä, missä Changemaker oli mukana, sekä valmistautumista Changemakerin kansainvälisen verkoston kokoukseen.

Tapaamiseen on mahdollista osallistua myös Skypen välityksellä (ilmoitathan tästäkin etukäteen, jotta osaamme poimia sinut linjoille). Suomen sisällä eri puolilta paikalle matkustaville korvataan matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan.

Changemakerin kansainvälisten asioiden työryhmä tekee yhteistyötä muiden maiden Changemaker-verkostojen kanssa ja suuntaa vaikuttamistoimintaa Suomen rajojen ulkopuolelle. Kv-juttuja pääset seuraamaan myös liittymällä työryhmän sähköpostilistalle.