Kv-työryhmän kokous

Kiinnostaako kansainvälinen vaikuttaminen? Changemakerin kansainvälisten asioiden työryhmä tekee yhteistyötä muiden maiden Changemaker-verkostojen kanssa ja suuntaa vaikuttamistoimintaa Suomen rajojen ulkopuolelle. Tule mukaan oppimaan kv-juttuja ja ideoimaan Changemakerin kansainvälistä verkostotoimintaa!

Työryhmän seuraava kokous pidetään tiistaina 6.2.2018 kello 16:00 Changemakerin toimistolla Helsingissä osoitteessa Eteläranta 8. Tuolloin saamme vieraaksi Kirkon Ulkomaanavun työntekijän, joka kertoo meille ACT Allianssista, jonka kansainvälisessä nuorten osallisuutta edistävässä työryhmässä Changemaker on myös mukana.

Kokouksessa tarjoillaan pientä vegaanista purtavaa. Tarjoilujen mitoittamiseksi ilmoittautuminen on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Ilmoittautua voi kv-vastaava Hannalle (hanna.ylikangas@changemaker.fi), jolta saa muutenkin lisätietoa kv-toiminnasta.

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös Skypen välityksellä (ilmoitathan tästäkin etukäteen, jotta osaamme poimia sinut linjoille). Suomen sisällä eri puolilta paikalle matkustaville korvataan matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan.

Kv-juttuja pääset seuraamaan myös liittymällä työryhmän sähköpostilistalle.