Maailma kylässä -festivaali

Vapaaehtoinen feissaamassa

Maailma kylässä -festivaali järjestetään Helsingissä 23.–24.5.2015. Changemaker esittelee tapahtumassa verkostonsa toimintaa ja Rauhanradikaali -kampanjaansa. Festareille tarvitaan paljon vapaaehtoisia toimimaan Changemakerin esittelypisteellä. Aikaisempi kokemus vapaaehtoistoiminnasta ei ole tarpeen, sillä kaikki osallistujat perehdytetään tehtäviinsä. Vapaaehtoisena toimiminen on helppo tapa tulla mukaan Changemakerin toimintaan. Tule nauttimaan festareista ja ihmisten kanssa keskustelemisesta ja ota kaverisikin mukaan!

Vapaaehtoisia tarvitaan lauantaina 23.5. klo 11-20 välillä ja sunnuntaina 24.5. klo 11-18 välillä. Mukaan voit tulla haluamaksesi ajaksi, vaikka tunniksi! Changemaker korvaa osallistujille matkakulut juna- ja bussilippuja vastaan sekä yli kolmen tunnin päivystyksestä lounaan.Osallistumalla voit myös kerryttää pisteitäsi Changemakerin palkitsemisjärjestelmään. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jaana.rissanen@kirkonulkomaanapu.fi. Kerro ilmoittautuessasi mahdolliset toiveesi siitä, milloin haluat toimia vapaaehtoisena.

Changemaker on mukana festivaalilla asiaohjelmalla sekä näytteilleasettajana. Näytteilleasettajapiste toteutetaan Kirkon Ulkomaanavun, Naisten Pankin, Opettajat Ilman Rajoja -verkoston ja EAPPI:n kanssa yhdessä. Asiaohjelmassa on  luvassa asiaa rauhasta ja radikalisaatiosta.

Tule mukaan tapahtuma-avustajaksi, kuulemaan asiaohjelmaamme tai moikkaamaan meitä teltallamme!