Nuori2017 -tapahtuma

Nuori 2017 -tapahtuman logo

Changemaker on esittelemässä toimintaansa Nuori 2017 -tapahtumassa Tampereella maaliskuun lopussa. Verkostolla on tapahtumassa on messuosasto, missä esittelemme toimintaamme ja jaamme materiaalejamme. Löydät meidät paikalta B21 maanantaina klo 10-17:30, tiistaina klo 9-17:30 ja keskiviikkona 9-12:30.

Lisäksi Changemaker järjestää yhdessä Kepan kanssa Maailmankansalaisen ABC -nimisen työpajan, jossa tutustutaan maailmankansalaisuuden perusteisiin ja konkreettisiin keinoihin, joilla nuoria voidaan ohjata yhteiskunnalliseen aktiivisuuteen. Lisätietoa ohjelmasta täällä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Nuoriso- ja kasvatusalan suurin ammattilaistapahtuma NUORI2017 kutsuu kohtaamaan, verkostoitumaan ja käymään yhteiskunnallista keskustelua. Monipuolinen ja ajankohtainen ohjelma vahvistaa osallistujien tietoja ja taitoja, antaa oivalluksia sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita niin toimialan sisältä kuin laajemminkin yhteiskunnallisesti.

Tapahtumaan odotetaan 2 500 osallistujaa: kuntien, seurakuntien ja järjestöjen nuorisotyöntekijöitä, työpaja-ammattilaisia, varhaiskasvatuksen ja perhetyöntekijöitä, nuorisotoimenjohtajia, virkamiehiä ja alan tutkimusta tekeviä nuorisotutkijoita – unohtamatta toimialalle opiskelevia.

Tapahtuman järjestävät Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi, Kirkkohallituksen kasvatus ja perheasiat, Valtakunnallinen työpajayhdistys ja Nuorisotutkimusseura.