Nuorten rauhanviikko: Verkkohäirintä uhkaa demokratiaa

Nuoret kohtaavat verkossa muuta väestöä enemmän häirintää ja moni nuori pelkää osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun häirinnän pelossa.

Verkkohäirintä on merkittävä uhka demokratialle ja sillä pyritään hiljentämään aktivisteja. Mitä verkkohäirinnälle voidaan tehdä? Entä miten nuoria voidaan tukea yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen? Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja ideoimaan!

Mukana keskustelussa on Vaikuttamisrauha-hankkeen koordinaattori ja vihapuheasiantuntija Sera Savolainen sekä Changemakerin puheenjohtaja Iida silfverhuth. Tapahtumaan on mahdollista osallistua sekä paikan päällä Changemakerin toimistolla osoitteessa Eteläranta 8, että etänä.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella (aukeaa uuteen välilehteen)

Tapahtuman jälkeen olet tervetullut jäämään kuulemaan Changemakerin toiminnasta.

Tapahtuma on osa YK-nuorten järjestämää Nuorten rauhanviikkoa. Muun Rauhanviikon ohjelman pääset näkemään täältä. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.