Paikallisryhmäpäivä

Paikallisryhmäpäivää kokoonnutaan viettämään lauantaina 29.8. Turkuun. Päivän ohjelma alkaa klo 9:00 ja päättyy 15:30. Päivän aikana on luvassa muun muassa kouluttautumista, yhteistä ideointia ja toiminnan suunnittelua, hyvää ruokaa sekä mukavaa maailmanmuuttajaseuraa. Lisäksi virkistäydytään yllätysohjelman parissa.

Paikallisryhmäpäivä kokoaa yhteen vapaaehtoisia, jotka toimivat tai ovat kiinnostuneita toimimaan oman paikkakuntansa Changemaker-ryhmässä. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin vanhat aktiivit kuin uudet Changemakerin toiminnasta kiinnostuneet.

Changemaker korvaa osallistujien matkakulut tapahtumaan juna- tai bussilippuja vastaan. Koska kulkuyhteyksiä Turkuun lauantaiaamuksi ei useimmilta paikkakunnilta ole lainkaan tai ne ovat vähintäänkin haastavat, järjestää Changemaker kaikille osallistujille majoituksen perjantain ja lauantain väliseksi yöksi (28.-29.8.) sekä yhteisen aamupalan ennen varsinaista paikallisryhmäpäivän ohjelman alkua. Mikäli kotipaikkakunnallesi ei ole mahdollista matkustaa myöskään takaisin lauantaina, järjestämme tarvittaessa majoitusta myös toiseksi yöksi.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake (aukeaa uuteen ikkunaan) viimeistään 25.8.