Paikallisryhmäpäivä

Paikallisryhmäpäivän tarkoituksena on antaa eväitä paikallisen toiminnan järjestämiseen. Lisäksi päivässä kouluttaudutaan liikakalastuksesta, joka on Changemakerin uuden kampanjan teema, sekä pohditaan, miten paikallisryhmät voivat osallistua kampanjaan.

Tapahtuman varsinainen ohjelma alkaa lauantaina 16.1. klo 9:00 ja päättyy klo 16:00. Koulutuspaikkana toimii Poukaman leirikeskus, joka sijaitsee Kuopion keskustan tuntumassa. Leirikeskuksen läheisyyteen pääsee paikallisbussilla.

Koska useimmilta paikkakunnilta ei ole mahdollista saapua Kuopioon lauantaiaamuna, suosittelemme saapumista jo perjantai-illan aikana eli 15.1. klo 18 jälkeen. Perjantai-iltana meillä on käytössämme leirikeskuksen sauna ja luvassa on tuolloin vapaamuotoista illanviettoa sekä iltapala takkatuvalla.
Paikallisryhmäpäivä kokoaa yhteen vapaaehtoisia, jotka toimivat tai ovat kiinnostuneita toimimaan oman paikkakuntansa Changemaker-ryhmässä. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin vanhat aktiivit kuin uudet Changemakerin toiminnasta kiinnostuneet.

Tapahtuma on ilmainen. Changemaker maksaa osallistujien majoituksen leirikeskuksessa perjantaista lauantaihin. Verkosto myös korvaa jäsentensä matkakulut tapahtumaan juna- tai bussilippuja vastaan matkaohjeensa mukaisesti. Lue matkaohjeet täältä.

Varaa paikkasi paikallisryhmäpäivässä – ilmoittaudu mukaan nettilomakkeella 7.1. mennessä. (Lomake aukeaa uuteen ikkunaan.)

Ilmoittautuminen on sitova. Vaikka tapahtuma on muutoin ilmainen, ilmoittautumisajan jälkeen tulevista peruutuksista joudutaan veloittamaan 20 €/osallistuja.