Påverkningsskolning på svenska @online – inställt

Lider du av alla problem i världen och skulle vilja göra något åt dem istället för att bara grubbla på egen hand, men du vet inte riktigt var du borde börja? Behöver du konkreta verktyg för påverkningsarbetet? Om du svarade ja till en enda av dessa frågor är Changemakers påverkningsskolningar något för dig!

Changemaker ordnar under våren en påverkningsskola i tre delar: A, B och C.  Under skolningarna lär du dig olika sätt att påverka, hur det lönar sig att planera en kampanj, att känna igen vilket påverkningssätt som passar bäst i just den specifika kampanjen och mycket mera! På skolningarna får du höra om hur man kan påverka i frågor om till exempel klimatförändring, miljö, fred, världsekonomi och företagsansvar. Till på köpet får du fundera på hur du själv kan påverka för global rättvisa med andra liktänkande ungdomar, och planera konkreta kampanjer tillsammans!

Den här A-skolning hålls på svenska, men B- och C-skolningarna är för övrigt på finska. Skolningarna kan avläggas i valfri ordning och inga förkunskaper behövs! Då du avklarat alla tre skolningar får du ett diplom, men du kan också gå enstaka skolningar enligt intresse.

Registera dig på händelsen över här. (länk öppnas i ett ny fönster)

ABC-skolningarna är, liksom all annan verksamhet inom Changemaker, öppen för alla ungdomar och unga vuxna mellan 13 och 35 år. Alla påverkningsskolningar är gratis och som skolare fungerar aktiva medlemmar inom Changemaker.