Ruokaturvakampanjan vaikuttamiskoulutus Turussa

HUOM! TAPAHTUMA PERUTTU! Jos olit kiinnostunut tapahtumasta niin laita sähköposti jonas.bistrom@kua.fi niin saat tietoa seuraavasta Turussa pidettävästä tapahtumasta erikseen.

Kiinnostaako sinua kehityskysymykset, entä haluatko saattaa nälänhädät historiaan? Changemaker järjestää koulutuksen ruokaturva-vaikuttamisesta ensi maanantaina Turussa. Maailmassa on tarpeeksi ruokaa kaikkien ruokkimiseksi, mutta noin 800 miljoonaa ihmistä näkee nälkää. Tämä on sietämätön tilanne, ja me voimme vaikuttaa siihen myös Suomessa. Paras tapa vähentää nälkää on parantaa ruokaturvaa. Tule Changemakerin ruokaturvakampanjan koulutukseen, niin opit miten sinä voit vaikuttaa.

Kampanjakoulutus on keskiviikkona 9.4. kello 16-18. Paikka on Vähä Hämeenkatu 12 a C 57 (NNKY:n tiloissa). Koulutus antaa valmiudet muuttaa maailman suuntaa. Koulutuksessa käydään läpi mitä ruokaturva on, mikä nälän tilanne on tällä hetkellä  maailmassa, mistä se johtuu ja mitä voimme sille tehdä. Koulutus soveltuu kaikille taustatiedoista riippumatta, ja koulutuksen jälkeen voi liittyä Changemakeriin ja sen ympäristöryhmään jos haluaa tehdä kampanjaa ja vaikuttamista.

Changemakerin Nälkä kasvaa syömättä -kampanjassa vaikutetaan Suomen kehitysyhteistyöpolitiikkaan, YK:n ruoka ja maatalousjärjestö FAO:iin, ja Finnfundin investointeihin. Voit allekirjoittaa kampanjan vetoomuksen täällä: https://www.changemaker.fi/nalka-kasvaa-syomatta/allekirjoita-vetoomus/

Changemakerin ympäristöryhmän toiminnasta pysyy parhaiten kärryillä liittymällä fb-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/ChangemakerYmparisto/

ja sähköpostilistalle: https://www.changemaker.fi/toimintamme/sahkopostilistat/