Changemaker-ilta @Sieniretki [PERUTTU]

SAIRASTUMISEN VUOKSI PERUTTU

Changemakerin sieniretki Uutelaan 3.10. 16.30-19

Kaipaatko rentoutumista syksyisessä luonnossa? Haluaisitko sienestää, muttet erota suppilovahveroa seitikistä? Houkutteleeko ekologinen, ilmainen ja herkullinen lähiruoka?

Changemakerin sieniretki on sinua varten! Torstaina 3.10. Changemaker suuntaa sieneen Vuosaaren Uutelaan. Tiedossa on rentoa ulkoilua ja tietysti sienestämistä. Retkellä opitaan sienten tunnistamista ja neuvotaan niiden käsittelyssä, säilönnässä sekä valmistamisessa. Tattien, rouskujen ja orakkaiden maailmaan on opastamassa sienestämisen pitkäaikainen ja intohimoinen harrastaja.

Tapaamme Vuosaaren metroasemalla Valkopaadentien puoleisella uloskäynnillä klo 16.30. Mukaan tarvitset ulkoiluun sopivat ja säänmukaiset varusteet, sieniveitsen tai puukon sekä jonkin säilytysastian sienille (kori, ämpäri, kangaskassi tms.). Changemaker tarjoaa osallistujille pientä vegaanista evästä sekä lämmintä juotavaa, mutta oma vesipullo kannattaa ottaa mukaan.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia Changemakerin vaikuttamistoiminnan (ja sienestyksen) vastaavalle Elsalle osoitteeseen elsa.pakkasvirta@changemaker.fi. Ilmoita viestissä nimesi, puhelinnumerosi, mahdolliset ruoka-aineallergiasi sekä oletko Changemakerin jäsen.

Tapahtumalla on säävaraus: jos säätiedotus lupaa kunnon sadetta, retki perutaan. Retki on kaikille Changemakerin jäsenille ilmainen, ja tarvittaessa Changemaker korvaa jäsentensä matkakulut.