Suunnittelutyöpaja: syksyn vaikuttamistoiminta

Changemaker järjestää työpajan tulevan syksyn vaikuttamisen suunnittelemista varten. Tule mukaan ja pääset vaikuttamaan verkoston syksyn painopisteisiin!

Ylikulutukseen keskittyvä Ei kestä! -kampanja on ollut Changemakerin mittapuulla poikkeuksellisen pitkä kampanja, sillä sitä jatkettiin jäsenkokouksen päätöksellä kevään eduskuntavaaleihin asti. Samassa jäsenkokouksessa päätettiin myös muuttaa verkoston vuosikiertoa niin, että isojen koko vuoden mittaisten kampanjoiden sijaan verkosto voisi myös tehdä vaikuttamistyötä laajemman teeman alla. Tämä tulevan vuoden teema valittaisiin jatkossa syksyn jäsenkokouksessa.

Koska Ei kestä! -kampanja päättyy eduskuntavaalien jälkeen, on myös vuoden 2023 syyskaudelle päätettävä vaikuttamisteema. Tätä varten Changemaker järjestää vaikuttamistyöpaja, jossa valmistellaan ehdotuksia tulevaa jäsenkokousta varten.

Työpajassa suunnitellaan tulevan syksyn vaikuttamistoimintaa fasilitointiharjoitusten avulla. Työpajan osallistujana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä Changemakerin vaikuttamistoiminta ensi syksynä näyttää ja mihin ajankohtaisiin teemoihin Changemaker tulee vaikuttamaan.

Työpajassa tehdyt suunnitelmat viedään Changemakerin jäsenkokoukselle, joka verkoston päättävänä elimenä tekee lopullisen päätöksen syksyn vaikuttamistoiminnasta.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta (linkki aukeaa uuteen välilehteen) tai laittamalla viestiä koordinaattori Matiakselle osoitteeseen matias.uusisilta@kua.fi.

Changemakerin tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet 13-35 -vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumassa noudatetaan Changemakerin yhdenvertaisuusohjetta.