Syksyn Changemaker-viikonlopun suunnittelu

Syksyn Changemaker-viikonloppu järjestetään 9.-11.10. Orivedellä. Vaikka kevään leiri peruttiin koronan takia, lokakuussa toivottavasti pääsemme taas yhdessä viettämään ikimuistoista koulutusviikonloppua.

Mistä aiheista sinä haluaisit kuulla koulutuksia syksyn tapahtumassa, kenet toivoisit vieraaksi tai millaisiin toiminnallisiin työpajoihin haluaisit itse osallistua?

Viikonlopun ohjelman ideointi kiinnostavimpien puhujavieraiden ja koulutussisältöjen varmistamiseksi aloitetaan 10.6. klo 15 pidettävällä ensimmäisellä kokouksella. Suunnittelutapaaminen järjestetään Teams-kokouksena. Mukaan pääset ilmoittautumalla sini.tyvi@kua.fi, niin saat osallistumislinkin viimeistään hetkeä ennen kokouksen alkua.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki ideoinnista kiinnostuneet riippumatta siitä, oletko aiemmin päässyt osallistumaan toimintaan vai et. Ei siis haittaa, vaikka et vielä tietäisi syksyn aikatauluista tai voisi lupautua syksyn puolella tapahtumaa valmistelemaan. Nyt tarkoituksena on kerätä parhaat ideat ja sopia, keitä ensimmäisenä kouluttajiksi kysellään, joten voit hyvin tulla mukaan myös vain tähän tapaamiseen.