Syyskauden avaus: Internet ja kehitys

Tervetuloa Changemakerin syyskauden ensimmäiseen Changemaker-iltaan! Tiesitkö, että jo vuonna 2016 YK:n ihmisoikeusneuvosto julisti pääsyn internettiin ihmisen perusoikeudeksi? Korona-kriisin myötä internetin merkitys koulutuksen ja muiden palveluiden välittäjänä onkin korostunut niin meillä Suomessa kuin globaalissa etelässäkin.

Internet ja kehitys -illassa kuulemme Irena Bakicia Suomen Planilta, joka tulee kertomaan meille digitalisaation, internetin ja kehityksen yhtymäkohdista. Tapahtuma järjestetään Kalasataman Vapaakaupungin Olohuoneessa kauppakeskus Redissä. Tarjolla on vegaanista pikkupurtavaa.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä nettilomake (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Mikäli sinulla on vaikeuksia löytää paikalle, tai mitä tahansa muuta kysyttävää, voit olla puhelimitse tai WhatsAppilla yhteydessä Changemaker-koordinaattori Matiakseen (050 342 3799).

Huolehdimme tapahtumassa riittävistä turvaväleistä ja käsihygieniasta. Peruthan ilmoittautumisesi mikäli sinulla ilmenee flunssan oireuta.

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.