Teetä & maailmanparannusta -ilta: Mihin katoavat metsät?

Metsää

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus? Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa? Tule mukaan maailmanmuuttajien hengailuiltoihin!

Helsingissä syksyllä järjestettävät maailmanmuuttajien hengailuillat ovat mahdollisuus jakaa ajatuksia ja tunteita ajankohtaisiin tapahtumiin liittyen, sekä keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa. Mukaan ovat tervetulleita matalalla kynnyksellä sekä uudet että vanhat changemakerit. Voit liittyä seuraan vain hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa.

Illat järjestetään syksyn aikana kerran kuukaudessa keskiviikkoisin:

21.9.
26.10.
16.11.
7.12.

Lokakuun ilta pidetään Changemakerin toimistolla ja keskustelunaloituksena puhumme metsistä osana ilmastonmuutoksen ja luontokadon ehkäisyä. Miten Suomen metsillä menee? Voidaanko Suomessa kaadetut metsät kompensoida istuttamalla puita globaaliin etelään? Tule mukaan keskustelemaan rennossa hengessä ja oppimaan toinen toisiltamme!

Tapahtuma järjestetään Kirkon Ulkomaanavun toimistolla Helsingissä osoitteessa Eteläranta 8. Tarjolla vegaanista evästä, teetä ja kahvia. Ilmoittaudu mukaan lomakkeella tai saavu paikalle fiiliksen mukaan.

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.