Vaikuttamisryhmän tapaaminen

Mielenosoittajia eduskuntatalon edessä.

Haluaisitko kehittyä vaikuttajana ja oppia miten yhteiskunnallisiin asioihin vaikutetaan? Kiinnostaako sinua globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta kampanjointi?

Tule edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta Changemakerin vaikuttamisryhmään! Vaikuttamisryhmässä sinulla on mahdollisuus päästä opettelemaan tärkeitä yhteiskunnallisen vaikuttamisen taitoja käytännön ja vaikuttamisen suunnittelun kautta.

Changemakerin vaikuttamisryhmän tapaamisessa suunnitellaan vuoden 2024 vaikuttamista. Vuonna 2024 Changemaker keskittyy globaalin oikeudenmukaisuuden kysymysten esiin nostamiseen suomalaisessa keskustelussa. Vuoden aikana nostetaan esiin Changemakerin vanhoja kampanjateemoja ja tehdään vaikuttamista sen puolesta, että Suomi ei kääntyisi sisäänpäin, vaan olisi rohkeasti osa globaalia maailmaa.

Tapaamiset ovat avoimia kaikille Changemakerin jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille ja ne järjestetään Changemakerin Discord-kanavalla sekä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla (Eteläranta 8, Helsinki).

Liity Changemakerin Discordiin allaolevasta linkistä ja hyppää mukaan kokoukseen!

Linkki Discordiin. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Mikäli haluat osallistua tapahtumaan paikan päällä tai sinulla on jotain muuta kysyttävää voit laittaa viestiä Changemaker-koordinaattorille osoitteeseen matias.uusisilta@kua.fi tai WhatsAppilla 0503423799.

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.