Vaikuttamisryhmän tapaaminen

Mielenosoittajia eduskuntatalon edessä.

Tule edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta Changemakerin vaikuttamisryhmään!

Changemakerin vaikuttamisryhmän tapaamisessa suunnitellaan vuoden 2024 vaikuttamista. Vuonna 2024 Changemaker keskittyy globaalin oikeudenmukaisuuden kysymysten esiin nostamiseen suomalaisessa keskustelussa. Vuoden aikana nostetaan esiin Changemakerin vanhoja kampanjateemoja ja tehdään vaikuttamista sen puolesta, että Suomi ei kääntyisi sisäänpäin, vaan olisi rohkeasti osa globaalia maailmaa.

Tapaamiset ovat avoimia kaikille Changemakerin jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille ja ne järjestetään Changemakerin Discord-kanavalla sekä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla (Eteläranta 8, Helsinki).

Liity Changemakerin discordiin allaolevasta linkistä ja hyppää mukaan kokoukseen!

Linkki Discordiin. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Mikäli haluat osallistua tapahtumaan paikan päällä tai sinulla on jotain muuta kysyttävää voit laittaa viestiä Changemaker-koordinaattorille osoitteeseen matias.uusisilta@kua.fi tai WhatsAppilla 0503423799.

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.