Vaikuttamistoiminnan B-koulutus @Helsinki

Tiimiläisiä ja työntekijät poseeraamassa kylttien ja megafonin kanssa.

Viestintä on vaikuttamista – Vaikuttamistoiminnan B-koulutus

Changemakerin syksyn 2020 kolmiosaisessa ABC-koulutuksessa tutustutaan vaikuttamisen eri muotoihin ja pohditaan omia mahdollisuuksia muuttaa maailmaa oikeudenmukaisemmaksi. Osallistujille selviää myös, miten Suomesta käsin voi vaikuttaa globaaleihin kehityskysymyksiin, kuten ilmastonmuutokseen, rauhaan ja maailmantalouteen.

B-koulutuksen teemana on viestintä vaikuttamisen välineenä. Koulutuksessa pohditaan viestinnän roolia vaikuttamisessa erityisesti kampanjaviestinnän näkökulmasta. Mitä merkitystä tarinoilla on viestinnässä? Mitä kampanjan kehystäminen tarkoittaa? Kuinka kampanjan ydinviesti muotoutuu?

Helsingin koulutus pidetään ma 26.10. klo 17-19 Mikael-salissa (Eteläranta 8, 00130 Helsinki).

Koulutukseen voi osallistua, vaikka ei olisi osallistunut A-koulutukseen. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

B-koulutukset järjestetään lisäksi Tampereella sekä etänä verkossa.

C-tason koulutus järjestetään Helsingissä lauantaina 28.11. Kolmas koulutus kulkee nimellä Kampanja tähtää muutokseen. Koulutuspäivä pitää sisällään innostavia puheenvuoroja,  eväitä maailman muuttamiseen ja konkreettisia neuvoja oman kampanjan luontiin!