Vaikuttamistoiminnan C-koulutus

Kaksi Changemaker-vapaaehtoista, joilla on käsissään maapallo ja megafoni. Tekstilaatikossa lukee vaikuttamistoiminnan abc-koulutukset.

Huolestuttaako maailman tila? Haluaisitko vaikuttaa epäkohtiin, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön?

Siinä tapauksessa Changemakerin Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset ovat sinua varten!

Changemakerin syksyn 2021 kolmiosaisessa ABC-koulutuksessa tutustutaan vaikuttamisen eri muotoihin ja pohditaan omia mahdollisuuksia muuttaa maailmaa oikeudenmukaisemmaksi. Osallistujille selviää myös, miten Suomesta käsin voi vaikuttaa globaaleihin kehityskysymyksiin, kuten ilmastonmuutokseen, rauhaan ja maailmantalouteen.

C-koulutuksen teema on Kampanja tähtää muutokseen. Koulutuksessa käydään läpi kampanjasuunnittelun vaiheita ja vaikuttamistoiminnan tavoitteiden asettamista. Koulutuksessa kuullaan myös kampanjaesimerkkejä, konkreettisia neuvoja oman kampanjan luontiin ja eväitä maailman muuttamiseen.

Yhteensä kuuden tunnin mittainen C-koulutus järjestetään lauantaina 27.10. klo 10-16. Koulutus järjestetään paikan päällä Changemakerin toimistolla osoitteessa Eteläranta 8, sekä etänä Microsoft Teams -alustalla. Koulutuksen aikana tehdään myös kampanjasuunnitteluun liittyviä ryhmätöitä. Paikan päällä osallistujille tarjotaan ilmainen vegaaninen lounas.

Koulutus on avoin kaikille vaikuttamisesta kiinnostuneille nuorille ja nuorille aikuisille. Koulutukseen voi osallistua, vaikka ei olisi osallistunut sarjan aiempiin koulutuksiin. Kaikkiin sarjan koulutuksiin osallistuneet saavat osallistumisesta todistuksen.

C-koulutusten ilmoittautumislomake (aukeaa uuteen välilehteen).

Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset samoin kuin muu Changemakerin toiminta on avointa kaikille 13-35-vuotiaille. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.