Vaikuttamistoiminnan C-koulutus: Ideasta kohti muutosta

Nuori mies pitelee suurta maapalloa ja hymyilee. Taustalla näkyy meri ja ortodoksinen kirkko.

Huolestuttaako maailman tila?
Haluaisitko vaikuttaa epäkohtiin, mutta et ole varma, mistä aloittaa?
Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön?

Siinä tapauksessa Changemakerin Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset ovat sinua varten!

Changemakerin syksyn 2022 kolmiosaisessa ABC-koulutuksessa tutustutaan vaikuttamisen eri muotoihin ja pohditaan omia mahdollisuuksia muuttaa maailmaa oikeudenmukaisemmaksi. Osallistujille selviää myös, miten Suomesta käsin voi vaikuttaa globaaleihin kehityskysymyksiin, kuten ilmastonmuutokseen, rauhaan ja maailmantalouteen.

Koulutussarja huipentuu koko päivän mittaiseen sukellukseen vaikuttavien kampanjoiden maailmaan!
Ideasta kohti muutosta -koulutuksessa eli Vaikuttamistoiminnan C-koulutuksessa tutustutaan kampanjasuunnittelun vaiheisiin ja vaikuttamistoiminnan tavoitteiden asettamiseen. Koulutuksessa päästään myös harjoittelemaan vaikuttavan kampanjan suunnittelua ja siihen sopivia työkaluja ja kuulemaan esimerkkejä onnistuneista kampanjoista.

Aamulla mukaan koulutukseen saapuu Finnwatchin toiminnanjohtaja Sonja Finér kertomaan tekemästään yritysvastuulakikampanjoinnista. Finnwatch on kampanjoinut yritysvastuulain puolesta kansallisesti vuodesta 2019 asti ja jatkaa yritysvastuulain edistämistä EU-tasolla.

Yhteensä kuuden tunnin mittainen C-koulutus järjestetään lauantaina 26.11. klo 10-16. Koulutus järjestetään Helsingin Pasilassa Allianssi-talon Kerho -tilassa.
Helsingin ulkopuolelta tuleville tarjotaan etäosallistumismahdollisuus tai korvataan matkakulut. Paikan päällä osallistujille tarjotaan ilmainen vegaaninen lounas.

Koulutus on avoin kaikille vaikuttamisesta kiinnostuneille nuorille ja nuorille aikuisille. Koulutukseen voi osallistua, vaikka ei olisi osallistunut sarjan aiempiin koulutuksiin. Kaikkiin sarjan koulutuksiin osallistuneet saavat osallistumisesta todistuksen.

ILMOITTAUDU MUKAAN 

Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset samoin kuin muu Changemakerin toiminta on avointa kaikille 13-35-vuotiaille. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.