Vaikuttamistoiminnan C-koulutus, Osa 2 @verkko

Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole ihan varma, mistä aloittaa? Tule mukaan Changemakerin vaikuttamistoiminnan koulutukseen!

Changemakerin kevään 2021 kolmiosaisessa ABC-koulutuksessa tutustutaan vaikuttamisen eri muotoihin ja pohditaan omia mahdollisuuksia muuttaa maailmaa oikeudenmukaisemmaksi. Osallistujille selviää myös, miten Suomesta käsin voi vaikuttaa globaaleihin kehityskysymyksiin, kuten ilmastonmuutokseen, rauhaan ja maailmantalouteen.

C-koulutuksen teema on Kampanja tähtää muutokseen. Koulutuksessa käydään läpi kampanjasuunnittelun vaiheita ja vaikuttamistoiminnan tavoitteiden asettamista. Koulutuksessa kuullaan myös kampanjaesimerkkejä, konkreettisia neuvoja oman kampanjan luontiin ja eväitä maailman muuttamiseen.

Yhteensä kuuden tunnin mittainen C-koulutus järjestetään kahdessa osassa peräkkäisinä lauantaina 17.4. ja 24.4. molemmilla kerroilla klo 10-13. C-koulutukset järjestetään nettikoulutuksena, joiden aikana tehdään myös kampanjasuunnitteluun liittyviä ryhmätöitä.

Koulutus on avoin kaikille vaikuttamisesta kiinnostuneille nuorille ja nuorille aikuisille. Koulutukseen voi osallistua, vaikka ei olisi osallistunut sarjan aiempiin koulutuksiin.Kaikkiin sarjan koulutuksiin osallistuneet saavat osallistumisesta todistuksen.

C-koulutus järjestetään etänä kahdessa osassa: 
La 17.4. klo 10-13 Osa 1
La 24.4. klo 10-13 Osa 2

C-koulutusten ilmoittautumislomake (aukeaa uuteen välilehteen).


Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset samoin kuin muu Changemakerin toiminta on avointa kaikille 13-35-vuotiaille.