Vaikuttamistoiminnan materiaalityöryhmän tapaaminen

Vaikuttamistoiminnan materiaaliryhmä tapaa ensimmäisen kerran 6.3. klo 17 Changemakerin toimistolla osoitteessa Eteläranta 8. Ensimmäisellä tapaamiskerralla aloitamme vaikuttamistoiminnan oppaan sisältöjen ideoinnin. Mukaan voit liittyä myös Skypen välityksellä!

Kokouksen jälkeen suuntaamme halukkaiden kanssa Young peacebuilders working against violent extremism -Voices from the field -tapahtumaan, joka järjestetään Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4).

Vaikuttamistoiminnan opas on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta ja rakentamaan reilumpaa maailmaa. Oppaan tehtävänä on tarjota kattava kuva sekä Changemaker-verkoston toiminnasta että antaa vinkkejä siihen, kuinka jokainen voi kantaa oman kortensa kekoon maailmanlaajuisten haasteiden ratkomiseksi. Tavoitteenamme on koota vapaaehtoistoimintaan innostava ja kannustava materiaali, jonka sisällön ovat tuottaneet nuoret nuorille.

Työryhmässä pääset suunnittelemaan, ideoimaan ja jakamaan näkemyksiäsi tulevan oppaan sisällöstä sekä sen visuaalisesta ilmeestä. Lisäksi haluamme kuulla maailmanmuuttajien hyväksi havaitsemista vaikuttamiskeinoista, Changemakerin paikallisryhmien toiminnasta ja vapaaehtoisten järjestämistä tempauksista. Tarvetta on myös innokkaille valokuvaajille!

Haku materiaalityöryhmään on edelleen auki! Tule mukaan työryhmän toimintaan lähettämällä hakemus 1.3. mennessä osoitteeseen essi.kurki@kirkonulkomaanapu.fi!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan työryhmän toimintaan, vaikka et pääsisi ensimmäiseen tapaamiseen!