Valotempaus tulitauon puolesta

Pysyvää tulitaukoa ei ole vieläkään saatu aikaan Gazassa ja siviilien kärsimys jatkuu.

Tule mukaan valotempaukseen, jossa vaadimme päättäjiltä tekoja tulitauon solmimiseksi. Valotempaus järjestetään Eduskuntatalon edessä Helsingissä maanantaina 18.12. klo 18.

Tempauksessa muodostamme tähtisadetikuilla eduskuntatalon edessä tekstin ”Tulitauko nyt”. Paikalle tulijoille on jaossa tähtisadetikkuja tekstin muodostamista varten. Tempauksesta otetaan kuva, jota jaetaan sosiaalisessa mediassa.

Kyseessä on lyhytkestoinen tempaus, minkä vuoksi suosittelemme tulemaan paikalle hyvissä ajoin. Koska kyseessä on kuvatempaus toivomme, että paikalle ei tuoda muita tunnuksia tai lippuja.

Changemaker järjestää tempauksen yhdessä KUA:n muiden verkostojen kanssa. Tempaus on osa kansainvälistä toimintapäivää (Global Day of Action), jolla pyritään saamaan maailman päättäjät toimimaan pysyvän tulitauon puolesta Israelissa ja miehitetyillä Palestiinalaisalueilla siviilien suojelemiseksi. Toimintapäivän taustalla ovat #Ceasefirenow -vetoomusta koordinoivat järjestöt.

Mikäli haluat osallistua tempaukseen, ilmoita kiinnostuksestasi sähköpostitse matias.uusisilta@kua.fi tai laittamalla yksityisviestin Changemakerin Instagram-tilille ChangemakerFin.

Voit osallistua myös etänä jakamalla kuvan tai videon, jolla kerrot miksi vaadit tulitaukoa. Lisää postaukseesi kampanjan AR-filtteri, jonka löydät Changemakerin instagramin biosta maanantaina. Lisää videoosi tai kuvaasi #CeasefireNOW ja #TulitaukoNYT ja merkitse @nowceasefire tili. Jaa myös linkkiä vetoomukseen.