Vierailutyöpaja

Kirja, jonka yläpuolella on kuvia, kuten maapallo, kynä sekä lamppu. Vieressä teksti, jossa lukee "Changemakerin vierailutyöpaja 10.2. klo 17-19".

Mistä syntyy hyvä koulu- tai seurakuntavierailu? Miten innostaa kuulijat vaikuttamisesta ja kuinka esittelymateriaaleista hiotaan timanttinen kokonaisuus?

Tervetuloa mukaan Changemakerin vierailutyöpajaan! Työpajassa tutustutaan kriittiseen globaalikasvatukseen, hiotaan koulutustaitoja ja harjoitellaan omien esittelymateriaalien kokoamista. Työpajassa opit tunnistamaan oman osaamisesi ja tarinallistamaan sen kuulijoille mielenkiintoiseksi paketiksi.

Työpajan jälkeen osaat koota kiinnostavat esittelyt omaa osaamistasi ja kokemuksiasi hyödyntäen, opit käsittelemään haastavia globaaleja kysymyksiä nuorten kanssa ja saat itsevarmuutta esiintymiseen. Työpajan käytyäsi voit päästä soveltamaan osaamistasi Changemakerin koulu- ja seurakuntavierailuilla.

Työpaja on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille 13-35 -vuotiaille. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta kouluttamisesta. Mukaan ovat tervetulleita sekä Changemakerin vapaaehtoiset että muut aiheesta kiinnostuneet.

Ilmoittaudu työpajaan

Työpajan vetävät Changemakerin kouluvierailuja tehnyt kampanjavastaava Sini Al-Fraidawi sekä verkoston koordinaattori Helmi Saksholm.