Kokousmuistio 6.11.2014

Lataa muistio Kokousmuistio 6.11.2014 (pdf) (aukeaa uuteen ikkunaan)

Tiimin kokous 6.11.2014 klo 17, Eteläranta 8, 00130 Helsinki

KOKOUSMUISTIO

1. Kokouksen avaus
Kokous avattiin klo 17.03.

2. Kokouksen järjestäytyminen
Kokouksen puheenjohtajana toimii Elina, sihteerinä toimii Laura, paikalla lisäksi Anne ja Anu sekä työntekijät Sini ja Pertti.

3. Esityslistan hyväksyminen
Hyväksyttiin esityslista ilman muutoksia.

4. 10-vuotissynttäreiden kuulumiset
Järjestelyt ovat hyvällä mallilla. Ilmoittautuneita on tällä hetkellä noin 30. Ilmoittautumislomake on verkkosivuilla 12.11. asti, muistuttakaa Changemaker-kavereita. Changemaker Akatemian suunnittelema Väkivaltainen radikalisaatio Suomessa -seminaari on mainostuksen keskiössä.

5. Veroparatiisimatkat-kampanja
Kampanjatempauksia on pidetty viime viikolla Tampereella ja la 1.11. Oulugospelissa. Kampanjakortteja on kerätty yli 2900 kappaletta. 3.11. julkaistiin verotiedot ja sen jälkeen pidettiin some-kampanja veronkierrosta. Kampanjaryhmä haluaa palkita aktiivisesti kampanjoineita paikallisryhmiä. Ensi vuonna, kun kampanja on päättynyt, pidetään Kepan kanssa paneelikeskustelu siitä, mitä Veroparatiisimatkat-kampanjalla saavutettiin. Palautekysely kampanjasta avautuu pian.

6. Maailmantalouden tekijät –eduskuntavaalikampanja
Kepa esitti yhteistyöpyynnön yhteisestä vaalikampanjasta. Päätettiin, ettei lähdetä mukaan, vaan keskitytään omaan ensi vuoden kampanjaan. Seurataan tilannetta ja tarvittaessa autetaan viestinnässä tai katsotaan, onko jotain matalan kynnyksen osallistumismahdollisuuksia.

7. Vuoden viimeisen tiimin kokouksen ajankohta
Pidetään 15.12. klo 17, kokouksen jälkeen mennään yhdessä syömään. Kokouksen sihteeri päätetään myöhemmin.

8. Ilmastovaellus
Helsingin seurakuntayhtymästä tiedusteltiin Changemakerin halukkuutta tehdä yhteistyötä Suomen Pyhiinvaellus Pariisiin –projektissa. Siirretään asia ympäristöryhmän päätettäväksi.

9. Yhteistyöpyyntö Järvenpään seurakuntaopistolta
Osallistutaan kambodzhalaisten vieraiden kanssa Järvenpään seurakuntaopiston järjestämälle kansalaistorille 2.12.

10. Tiimiläisten kuulumiset

11. Työntekijöiden kuulumiset
Pertti kertoi Elinan ja Ainon (skypeitse) kanssa tavanneensa Kirkon Ulkomaanavun edustajia ensi vuoden kampanjan merkeissä. Riparipaketti päivitetään pintapuolisesti. Paikallisryhmätoiminnan ja virikepaketin yhdistäminen siirretään ensi vuoteen. Changemaker osallistui Toivon tuottajat –suunnistukseen Vastuuviikolla 20.10. Helsingissä. Rastilla kävi 9 henkilöä. 30.10. oli Tampereen Koskikeskuksessa kampanjatapahtuma ja paikallisryhmässä uusien ilta.

Sini on tehnyt päivityksiä verkkosivuille. Uusi Globalisti-lehti on ilmestynyt 30.10. Oulugospelissa saatiin kampanjakortteja lauantaina 82 kpl. Ensi vuonna Pertti on kampanjaryhmän tukena ja Sini hoitaa koulutus- ja paikallisryhmävastuut.

12. Ilmoitusasiat

17.10. pidettäväksi sovittu kokous peruttiin, joten kokouksen asialistan kiireellisimmistä kysymyksistä päätettiin sähköpostilistalla. Sähköpostikokouksilla päätettiin, että Changemaker kustantaa kymmenvuotisynttäreiden kansainvälisille vieraille matkat Kambodzhasta ja Islannista. Globalisti liitetään Changemakerin palkitsemisjärjestelmään. Changemakerille hankitaan feissausliivit.

Kambodzhasta on tulossa kaksi vierasta synttäreille. Kirkon Ulkomaanavun aluetoimisto maksaa matkat ja majoitukset. Vieraat osallistuvat 2.12. pidettävään tiimin kokoukseen. Norjasta on tulossa yksi tai useampia vieraita, samoin Islannista saapuu vieras.

Jos on mielessä sähköpostilistoja, joille vielä mainostaa synttäreitä, ehdotukset pikaisesti Virva Luodolle. Ilmoittautuminen päättyy ensi viikolla 12.11.!

13. Muut esille tulevat asiat

14. Kokouksen päättäminen
Kokous päättyi klo 18.19.