Changemaker-veckoslut 9.-11.10 – anmäl dig med!

Vapaaehtoisia heittämässä lehtiä ilmaan

Vill du lära dig om hur man förbättrar världen? Då är Changemaker-veckoslutet perfekt för dig!

Nästa Changemaker-läger ordnas i Orivesi 9-11.10 2020 och är fullt av intressanta verkstäder och föreläsningar, behandlande teman som klimatpåverkning, internet och utveckling, världsekonomi, respektfulla möten och dialog.

Lägret börjar på fredag kl. 18 och slutar på söndag kl. 13.30. Alla lägerdeltagare körs tillsammans från Orivesi järnvägsstation till kursgården Päiväkumpu kl. 17.40 på fredag kväll. Ifall du inte kommer med den gemensamma skjutsen så går snabbtursbussarna mellan Tammerfors och Jyväskylä förbi kursgården (800 meter att gå, busshållplatsen heter Eräslahti). Om du kommer med den gemensamma skjutsen så är du tillbaka på Orivesis järnvägsstation ca. kl. 14 på söndag.

Changemaker-veckoslutet är menat för 13-35-åriga unga som vill lära sig om utvecklingsfrågor och samhälleligt påverkande. Skolningsveckoslutet är också ett utmärkt sätt att bekanta sig närmare med Changemakers verksamhet och unga från olika delar av Finland. Du kan delta i veckoslutet utan förhandskunskaper om Changemaker eller ämnena som kommer att behandlas. Välkomna alla Changemakare och nya intresserade!

Deltagande är gratis för alla Changemakers medlemmar och resekostnaderna ersätts enligt Changemakers reseanvisning (länken öppnas i ny flik). För icke-medlemmar kostar veckoslutet 20€ (innehåller kost och logi). Du kan enkelt och kostnadsfritt bli medlem via följande länk (öppnas i ny flik), eller via anmälningsblanketten till lägret.

Anmälningen till lägret hittar du här (länken öppnas i ny flik). Sista anmälningsdagen är 30.9 2020, så kom ihåg att fylla i blanketten tills dess!

Observera att anmälan är bindande. Ifall du får förhinder och inte kan komma till veckoslutet, e-posta Changemaker-koordinatorn Helmi (helmi.saksholm@kua.fi) så vi inte väntar på dig i onödan. Om du inte anmäler om din frånvaro måste vi debitera 20€ från dig. Kom ihåg att inte komma till evenemanget ifall du är sjuk. För mera information, vänligen kontakta Changemaker-koordinatorn Helmi.

Vi ses på veckoslutet! 🙂