Ilmoittaudu Changemaker-viikonloppuun 9.-11.10.

Vapaaehtoisia heittämässä lehtiä ilmaan

Haluaisitko oppia lisää siitä, mitä juuri sinä voit tehdä yhteisten asioiden eteen? Silloin tämä viikonloppu on loistava paikka juuri sinulle!

Seuraava Changemaker-viikonloppu järjestetään Orivedellä 9.-11.10.2020. Viikonloppuleirillä innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Luvassa on työpajoja sekä kiinnostavia kouluttajia. Koulutuksissa pääset oppimaan mm. ilmastovaikuttamisesta, internetistä ja kehityksestä, maailmataloudesta sekä kunnioittavasta kohtaamisesta ja dialogista.

Leiri alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 13.30. Yhteiskuljetus Oriveden juna-asemalta Päiväkumpuun lähtee perjantai-iltana klo 17.40. Mikäli et osallistu yhteiskuljetukseen, perille pääsee myös Tampere-Jyväskylä välillä kulkevilla pikavuoron busseilla jäämällä pois Eräslahden pysäkillä, mistä on noin 800 metrin matka kurssikeskukseen. Sunnuntaina yhteiskuljetus Oriveden asemalle on perillä noin klo 14.00.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kehityskysymyksistä. Koulutusviikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakerin toimintaan sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja verkostosta tai käsiteltävistä aiheista. Mukaan ovat tervetulleita sekä vanhat aktiivit että uudet toiminnasta kiinnostuneet!

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmaista ja matkakulut korvataan matkaohjeen mukaisesti. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu, joka sisältää ruokailut ja majoituksen. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon täällä tai ilmoittautumislomakkeella!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.9.2020 täyttämällä nettilomake (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jätät ilmoittamatta saapumatta tapahtumaan, joudumme veloittamaan peruutusmaksun 20 euroa. Sairaana ei voi osallistua tapahtumaan. Jos sairastut, ilmoitathan peruutuksesta mahdollisimman varhain, jotta emme suotta odottele sinua leirille.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä Changemaker-koordinaattori Helmiltä (helmi.saksholm@kua.fi).

Tapahtuma on esteetön.