Tiimin kokous 1.12.2017

Avaa kokousmuistio (pdf, aukeaa uuteen ikkunaan)

KOKOUSMUISTIO

1. Kokouksen avaus Avattiin kokous klo 16:30.

2. Kokouksen järjestäytyminen Kaikki ottivat osaa kokoukseen Skypen välityksellä. Paikalla puheenjohtaja Matias, sihteeri Noora, Jaana, työntekijöistä Jonas ja Veera. Ei päätösvaltaa, käsitellään päätösasiat sähköpostilistalla.

3. Hallinto ja talous Ei erityistä ilmoitettavaa

4. Vaikuttamistoiminta Kampanjatyöryhmän kokous pidettiin Jaron johdolla.

5. Koulutus Tiistaina 5.12 vaikuttamiskoulutus netissä Klo 17.30-19:30 Lauantaina 2.12. Joulurauhan tekijät-koulutus Jyväskylässä Klo 12-16

6. Tapahtumat Ei erityistä tiedotettavaa

7. Paikallisryhmät ja jäsenasiat Espoon paikallisryhmä on järjestämässä Changemaker-toimintaa

8. Tiedotus Ei erityistä tiedotettavaa

9. Globalisti Toimitussihteerin valinta Globalistin toimitussihteeriksi valittu Sofia Marin on ilmoittanut, että ei pystykään hoitamaan vastuutehtävää töiden takia. Tiimi esittää toimitussihteeriksi valittavaksi ensisijaisesti Linda Nyholmia. Mikäli Linda ei ole käytettävissä, kysytään Iida Urosta, ja jos hän ei ole käytettävissä, kysytään Pinja Salmea. Matias hoitaa yhteydenotot.

10. Kansainvälinen toiminta Kv-ryhmän uusi tapaaminen tulossa vuodenvaihteen jälkeen.

11. Sidosryhmät ja yhteistyöhankkeet Jonas osallistui Allianssin kokoukseen. Keskustelua herätti nuorisotyö-lehden lakkauttaminen paperiversiona.

12. Omin sanoin -hanke Hankkeen päätöstapahtuma järjestettiin sekä Helsingissä että Jyväskylässä. Tapahtuma oli onnistunut ja sai hyvää palautetta.

13. Ilmoitusasiat Ei ilmoitusasioita

14. Muut esille tulevat asiat Ei muita esille tulevia asioita

15. Kokouksen päättäminen Kokous päätettiin Klo 18:00