Changemaker-viikonloppu

Seuraava Changemaker-viikonloppu järjestetään Ulvilassa 5.-7.4.2019. Ilmoittautuminen on nyt auki ja toivotamme tervetulleeksi niin ensikertalaiset kuin myös muut vaikuttamisesta kiinnostuneet.

Tuntuuko, että haluaisit tietää lisää mitä voisit tehdä yhteisten asioiden eteen? Silloin tämä viikonloppu on loistava paikka oppia lisää. Tarjolla on vegaanisen ruoan lisäksi yritysvastuukampanjaamme, rauhan teemoihin ja ilmastovaikuttamiseen liittyviä koulutuksia.

Vaikuttaminen on mukavaa yhdessä rennolla fiiliksellä. Viikonloppuun kuuluu työpajoja eri aiheisiin liittyen, ja  iltaisin pääset rentoutumaan pelejä pelaten tai vaikka saunomaan.

OHJELMA JA MATKAT

Leiri alkaa perjantaina klo 18.20 ruokailulla ja päättyy sunnuntaina klo 13.30. Yhteiskuljetus Porin juna-asemalta Silokallion leirikeskukseen lähtee perjantai-iltana klo 17.50. Sunnuntaina palataan samaan paikkaan noin klo 15.

Ohjelma tarkentuu tälle sivulle kouluttajien vahvistuttua.

Changemakerin jäsenille tapahtuma on täysin ilmainen, ja Changemaker korvaa jäsenten matkakulut Poriin juna- tai bussilippuja vastaan matkaohjeensa mukaisesti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Muille kuin jäsenille Changemaker-viikonlopun osallistumismaksu on 20 euroa sisältäen ruokailut ja majoituksen. Jäseneksi liittyminen on ilmaista (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

Ilmoittaudu mukaan täällä viimeistään 24.3.2019 (ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan). Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jätät saapumatta viikonloppuun tai perut ilmoittautumisesi 24.3.2019 jälkeen, joudumme veloittamaan peruutusmaksun 20 euroa.

Lisätietoa viikonlopusta saat tapahtumavastaava Angelica Saarelta angelica.saari(at)changemaker.fi tai Changemaker-koordinaattori Katariina Väisäseltä katariina.vaisanen(at)kua.fi.