Changemaker-viikonloppu

Changemaker-viikonlopun osallistujia Changemaker-kyltin kanssa

Keväällä pääsemme taas viettämään vuoden parasta koulutusviikonloppua yhdessä muiden maailman muuttamisesta kiinnostuneiden nuorten kanssa!

Kevään mahtavin koulutusviikonloppu pidetään Ulvilassa Silokallion leirisokeskuksessa 8.-10. huhtikuuta. Viikonloppuleirillä innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista loistavassa seurassa sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Leirin koulutuksissa ja työpajoissa opit muun muassa ylikulutuksen ilmastovaikutuksista Kirkon Ulkomaanavun ilmastoasintuntijoilta, kestävästä arjesta Sitran asiantuntijan johdolla, sekä vaikuttavasta viestinnästä. Leirillä käynnistetään myös verkoston ylikulutusta käsittelevä pääkampanja.

Leiri alkaa perjantaina illalla ja päättyy sunnuntaina lounasaikaan. Osallistujille järjestetään yhteiskuljetus Porin junaasemalta leirikeskukseen. Aikataulu tarkentuu kevään mittaan.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kehityskysymyksistä. Koulutusviikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakerin toimintaan sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja verkostosta tai käsiteltävistä aiheista. Mukaan ovat tervetulleita sekä vanhat aktiivit että uudet toiminnasta kiinnostuneet!

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmaista ja matkakulut korvataan matkaohjeen mukaisesti. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu, joka sisältää ruokailut ja majoituksen. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon täällä tai ilmoittautumislomakkeella!

Yhteiskuljetus leirikeskukseen lähtee Porin rautatieasemalta perjantaina klo 18.
Sunnuntaina leirikeskuksesta lähdetään klo 12 ja klo 12.30 alkaen pidämme Porin keskustassa kampanjatempauksen. Leiri päättyy sunnuntaina klo 14.
Varaathan omat matkalippusi leirille. Mikäli olet Changemakerin jäsen, matkaliput korvataan sinulle jälkikäteen.

ILMOITTAUDU MUKAAN (linkki aukeaa uuteen välilehteen)
Ilmoittautuminen sulkeutuu 1.4.

Leirin osallistujat sitoutuvat turvallisuusjärjestelyjen noudattamiseen. Jos leirin osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, leirin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä Changemaker-koordinaattori Helmiltä (helmi.saksholm@kua.fi).