Changemaker-viikonloppu

Changemaker-viikonlopun osallistujia Changemaker-kyltin kanssa

Keväällä pääsemme taas viettämään vuoden parasta koulutusviikonloppua yhdessä muiden maailman muuttamisesta kiinnostuneiden nuorten kanssa!

Kevään mahtavin koulutusviikonloppu pidetään Ulvilassa Silokallion leirisokeskuksessa 8.-10. huhtikuuta. Viikonloppuleirillä innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Viikonloppu on täynnä toinen toistaan huikeampia koulutuksia, innostavia työpajoja, maailmaa muuttavien kampanjoiden suunnittelua ja mukavaa yhdessäoloa.

Leiri alkaa perjantaina illalla ja päättyy sunnuntaina lounasaikaan. Osallistujille järjestetään yhteiskuljetus Porin junaasemalta leirikeskukseen. Aikataulu tarkentuu kevään mittaan.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kehityskysymyksistä. Koulutusviikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakerin toimintaan sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja verkostosta tai käsiteltävistä aiheista. Mukaan ovat tervetulleita sekä vanhat aktiivit että uudet toiminnasta kiinnostuneet!

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmaista ja matkakulut korvataan matkaohjeen mukaisesti. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu, joka sisältää ruokailut ja majoituksen. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon täällä tai ilmoittautumislomakkeella!

Viikonlopun ilmoittoittautuminen aukeaa maaliskuun aikana.

Leirin osallistujat sitoutuvat turvallisuusjärjestelyjen noudattamiseen. Leirillä käytetään sisätiloissa mahdollisuuksien mukaan kasvomaskia ja pidetään turvaväli muihin osallistujiin. Jos leirin osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, leirin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä Changemaker-koordinaattori Helmiltä (helmi.saksholm@kua.fi).