Changemakerin ja WeFoodin hävikkiruokailta

Mitä on kestävä ruoantuotanto? Voidaanko hävikkiruokaa myymällä paikata ruoantuotantomme reikiä?

Hävikkiruokaviikolla Changemaker järjestää yhdessä WeFoodin kanssa ekskursion kauppakeskus Redin WeFood-hävikkiruokamyymälään. Illan alkuun kuulemme WeFoodin myymäläpäällikön ja kestävän ruoan asiantuntijan Marita Kettusen näkemyksiä hävikkiruoan roolista ruoantuotannossa sekä ruoan kestävyysloikasta. Tämän jälkeen pääsemme tutustumaan WeFood-myymälään sekä katsomaan kulissien taakse mitä hävikkiruokamyymälän pyörittäminen vaatii.

Tapahtuma järjestetään Redin vapaakaupungilla sekä WeFood-myymälässä. Koronatilanteesta riippuen voimme joutua rajoittamaan osallistujamäärää, jolloin ensimmäisenä ilmoittautuneet ovat etusijalla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.