Educa 2016 -messut

Tule esittelemään Changemakeriä Educa-messuille!

Valtakunnallinen opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa järjestetään pe 29.- la 30.1. Helsingin Messukeskuksessa. Changemakerilla on oma osastopaikka messuilla ja mukaan tarvitaan paljon vapaaehtoisia esittelemään toimintaamme.

Osastolla esitellään Changemakeria ja jaetaan uutta Globalisti-lehteä sekä Opas toimintaan-materiaalia. Tapahtuman kävijät ovat pääasiassa opettajia ja muita kasvatusalan ammattilaisia tai opiskelijoita, joten osastollamme pyritään pääasiassa rekrytoimaan changementoreita, jotka voisivat tukea nuorten changemakereiden paikallista toimintaa.

Vapaaehtoisia Changemakerin esittelypisteellä tarvitaan

Perjantaina 29.1. klo 10-18
Lauantaina 30.1. klo 10-17

Ilmoittaudu nyt mukaan lähettämällä sähköpostia Changemakerin tapahtumavastaavalle osoitteeseen jaana.rissanen@changemaker.fi. Kerro ilmoittautuessasi mahdolliset päivystysaikatoiveesi. Changemaker korvaa vapaaehtoisille matkakulut matkaohjeen mukaan.

Yli kolmen tunnin päivystyksestä korvataan lisäksi lounas ja saat viisi pistettä Changemakerin palkitsemisjärjestelmään. Aikaisempaa kokemusta tai ennakkotietoja ei tarvita ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittaudu siis nopeasti ja tule tekemään Changemakeriä näkyväksi!