Globalistin lehtityökoulutus

Ilmoittautumislomake. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Oletko kiinnostanut lehden tekemisestä? Tahtoisitko oppia miten kirjoittamalla voidaan muuttaa maailmaa? Globalistin lehtityökoulutuksessa pääset oppimaan perusasioita lehden tekemisestä kokonaisvaltaisesti kirjoittamisesta kuvittamiseen. Osallistuaksesi koulutukseen sinulla ei tarvitse olla ennestään kokemusta lehtityöstä. Tule siis mukaan!

Lehtityökoulutus järjestetään keskiviikkona 1.2. klo klo 17:30 alkaen Kirkon Ulkomaanavun toimistolla Helsingissä (Eteläranta 8). Koulutuksen aikana käydään läpi journalismin perusteet ja Globalistin tekemisen peruskurssi. Jos lehden tekeminen on uutta niin tämä antaa kaiken mitä tarvitset liittyäksesi toimituskuntaan! Peruskurssilla käydään läpi mm. juttujen suunnittelua, näkökulman valintaa sekä Globalistin eri juttutyyppejä ohjeistuksineen.

Koulutus on maksuton, mutta edellyttää Changemakerin jäsenyyttä. Jäsenyys on maksuton ja jäseneksi voi liittyä ilmoittautumisen yhteydessä, samalla lomakkeella. Changemakerin jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 13-35-vuotias toiminnasta kiinnostunut. Koulutus pidetään Helsingissä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla, mutta osallistuminen on mahdollista myös etänä Microsoft Teams -alustalla. Paikalla oleville on tarjolla pientä vegaanista purtavaa.

Ilmoittautua voit tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Lisätietoja lehdestä antaa koordinaattori Matias Uusisilta (matias.uusisilta@kua.fi)

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.