Graffititempaus Turun Kupittaan puistossa

Kuvassa spray-maalitölkkejä sekä tapahtuman nimi.

Tehdään vihapuheesta ilopuhetta!

Turun paikallisryhmä järjestää graffititempauksen Turun Kupittaan puistossa sunnuntaina 7.11. Tempauksen tarkoituksena on täyttää Kupittaan puiston skeittipuiston läheinen graffitiseinä positiivisilla viesteillä ja kuvilla vastapainona verkossa tapahtuvalle häirinnälle ja vihapuheelle.

Tempaus alkaa klo 14 Kupittaan puiston graffitiseinällä. Voit ilmoittaa saapumisestasi etukäteen Joannalle osoitteeseen joanna.slama@changemaker.fi.

Verkko vapaaksi –kampanja

Nuoret kohtaavat verkossa muita ikäryhmiä enemmän verkkohäirintää. Erityisesti häirinnän kohteeksi joutuvat vähemmistöihin kuuluvat nuoret sekä nuoret, jotka ottavat kantaa yhteiskunnallisiin asioihin.

Changemaker kampanjoi vuonna 2021 vapaan internetin puolesta ja keskittyy erityisesti nuorten kohtaamaan häirintään. Netti on täynnä vihapuhetta ja me koemme, että siihen on puututtava. Jokainen meistä voi yksilöinä luoda parempaa keskustelukulttuuria sosiaalisessa mediassa ja välttää vihapuhetta.

Verkossa tapahtuvaan vihapuheeseen ja häirintään voi puuttua myös lainsäädännöllä ja paremmalla moderoinnilla. Allekirjoittamalla Changemakerin vetoomuksen vapaan internetin puolesta, voit tukea kampanjaa Changemakerin kampanjaa vapaan ja turvallisen internetin puolesta. Allekirjoita vetoomus tai lue lisää kampanjasta täältä. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.