Kampanjatyöpaja 15.11.

Rauhankulkue
Changemakerin aikaisempi kampanjatempaus.

Kiinnostaako sinua käytännön vaikuttamistyö? Löytyykö sinulta villejä tempausideoita, joita haluaisit toteuttaa, ja haluaisitko oppia kampanjasuunnittelusta? Kaipaatko ympärillesi innostuneita ihmisiä, joiden kanssa vaikuttaa yhteiskuntaan?

Tule mukaan kampanjatyöpajaan! 15.11. klo 17 alkaen järjestettävässä työpajassa suunnitellaan sekä Changemakerin tämän vuoden ruokaturvakampanjan päätöstempausta että ensi vuoden yritysvastuukampanjaa. Changemakerin ruokaturvakampanja huipentuu 15.12. järjestettävään vaikuttamistempaukseen, jota on tarkoitus valmistella ensi viikon kampanjatyöpajassa. Työpajassa on tiedossa ainakin tempausmateriaalien askartelua ja aiempien suunnittelukertojen ideoiden hiomista. Yritysvastuukampanjan osalta työpajassa on tarkoituksena jatkaa suunnittelua siitä, mihin viime kerralla jäätiin. Tarkoituksena olisi keskittyä erityisesti kevään 2019 eduskuntavaaleihin ja someen liittyvään kampanjasuunnitteluun, mutta kaikenlainen ideointi on tervetullutta.

Olet tervetullut osallistumaan kampanjatyöpajaan, vaikka et olisi ollut mukana aikaisemmilla suunnittelukerroilla tai aiemmin osallistunut Changemakerin toimintaan!

Ohjelmassa on tuttuun tapaan tarjolla vegaanista naposteltavaa. Changemaker kustantaa matkakulut  tapahtuman osallistujille matkaohjeensa mukaisesti.

Iltaa vietetään toimiston tiloissa osoitteessa Eteläranta 8, Helsinki.