Kohti parempaa maailmaa! -koulutus

Kohti parempaa maailmaa! – Koulutus kansainvälisen diakonian rippikouluoppituntien pitämiseen

Oletko menossa seurakuntaan kesätöihin? Miten opettaa rippikoulussa kansainvälisestä diakoniasta? Mitä se oikeastaan on? Miten luoda toivon eikä toivottomuuden näköaloja? Kaipaatko materiaalia ja tukea tuntisuunnitteluun? Tähän kaikkeen vastauksena on Changemaker-verkoston järjestämä koulutus kansainvälisen diakonian teemoista maanantaina 14.4.2014 klo 14–18! Koulutus järjestetään Kirkon Ulkomaanavun tiloissa Katajanokalla (Luotsikatu 1A, 3. krs).

Tule ilmaiseen koulutukseen harjoittelemaan erilaisten toiminnallisten oppituntien, iltaohjelmien ja hartauksien toteuttamista! Koulutuksesta saat mukaasi Changemakerin rippikoulumateriaalin ja todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Lisäksi tarjoamme päiväkahvit, elämyksellisiä oppimiskokemuksia ja kannustavan ilmapiirin! TERVETULOA!

OHJELMA 14.4.2014

14.00 Tervetuloa
14.15 Tuumasta toimeen! – toiminnallisia harjoituksia Changemakerin riparipaketista
15.15 Mitä on kansainvälinen diakonia?
15.45 Kahvitauko
16.15 Kiinni kampanjaan!
17.00 Mitä Changemaker voi tarjota?
17.15 Toiminnallinen hartaus Changemakerin tapaan
17.45 Viimeiset kysymykset ja yhteenveto

Ilmoittaudu koulutukseen lähettämällä sähköpostia Changemaker-harjoittelija Aija-Riina Ojalalle 7.4.2014 mennessä: aija-riina.ojala@kirkonulkomaanapu.fi.

Jos et pääse koulutukseen, mutta olet kiinnostunut Changemakerin rippikoulumateriaalista, voit tilata sen materiaalit-osiosta.