Kouluttaja- ja kouluvierailijakoulutus

Changemakerin syksyllä pidettävät ABC-koulutukset odottavat nyt kouluttajia. Olisitko sinä kiinnostunut kouluttamaan tai tekemään kouluvierailuja ensi syksynä?

Kokopäivän koulutuksessa avataan hyvän kouluttajan taidot ja kerrotaan, kuinka innostaa kuuntelijansa. Koulutuksessa perehdytään asiantuntijan johdolla kouluttamisen taitoihin, kouluvierailujen toteuttamiseen ja Changemakerin koulutusmateriaaleihin. Sen käytyäsi voit liittyä Changemakerin kouluttajaverkostoon, olla mukana toteuttamassa syksyn Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutuksia ja tehdä vierailuja kouluihin ja halutessasi myös seurakuntiin.

Kouluttamassa on Katariina Väisänen ja tiimin jäsen aamupäivällä vierailumateriaalista, Jonas Biström iltapäivällä vaikuttamisen opettamisesta ja Hanna Hjerppe globaalikasvatuksesta koulussa.

Koulutuksesta saat keinoja innostaa muita nuoria toimimaan globaalien haasteiden ratkomiseksi. Kouluttajana toimiminen tarjoaa arvokasta kokemusta globaalikasvatuksesta ja järjestötoiminnasta. Kouluttajana toimimisesta saat myös todistuksen.

Kouluttajakoulutus pidetään 24.8. Changemakerin toimistolla, Eteläranta 8, Helsinki. Koulutuksessa tarjotaan vegaaninen lounas. Tule mukaan oppimaan – ennakko-osaamista kouluttamisesta ei tarvita!

Ilmoittaudu koulutukseen täällä viimeistään perjantaina 23.8. (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).