Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset

Kärsitkö maailmantuskasta, jonka haluaisit kanavoida toimintaan? Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole ihan varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Changemakerin vaikuttamistoiminnan kurssi on sinua varten. Keväällä 2019 Changemaker järjestää kolmiosaisen vaikuttamiskoulutuksen.

Koulutuksessa opit vaikuttamisen perusasiat: miten järjestää kampanja tai vaikuttamistempaus, miten toteuttaa kannanotto tai vetoomus sekä miten tunnistaa, mistä löytyy paras vaikuttamismahdollisuus. Kolmiosaisessa koulutuksessa tutustutaan vaikuttamisen eri muotoihin ja pohditaan omia mahdollisuuksia vaikuttaa oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Kurssilla selviää myös, miten nuori voi Suomesta käsin vaikuttaa globaaleihin kehityskysymyksiin, kuten nälkään, ilmastonmuutokseen, rauhaan ja maailmantalouteen. Lisäksi kurssi on erinomainen mahdollisuus tutustua toisiin vaikuttamisesta ja maailman muuttamisesta kiinnostuneisiin nuoriin aikuisiin.

A-tason koulutuksessa pureudutaan vaikuttamisen perusteisiin ja selvitetään miten voidaan vaikuttaa eri tavoilla. Koulutus on suunnattu kaikille maailman muuttamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen voit tulla ilman ennakkotietoja!

Tampereella 27.2.

Jyväksylässä 27.2.

Espoossa 1.3.

Helsingissä 7.3.

Turussa 12.3.

B-koulutukse järjestetään Tampereella ja Helsingissä 20.3. ja niistä lisätietoja löydät täältä.

Changemaker korvaa jäsenilleen matkat koulutukseen  matkaohjeensa mukaisesti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) Muista siis säilyttää bussi- ja junaliput. Kulut laskutetaan verkostolta jälkikäteen tapahtumassa saatavalla lomakkeella. Koulutus on maksuton, mutta edellyttää Changemakerin jäsenyyttä. Jäsenyys on maksuton ja jäseneksi voi liittyä jokainen 13–35-vuotias ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella. Katso lisätietoja jäsenrekisterimme tietosuojasta täällä.  Koko kurssin suorittamisesta (kolme osaa A, B ja C) saa osallistumistodistuksen, mutta voit osallistua myös yksittäisille koulutuskerroille.