Syksyn ensimmäinen Changemaker-ilta – kampanjoiden ja lehden ideointia

Kiinnostaako sinua käytännön vaikuttamistyö? Löytyykö sinulta villejä tempausideoita, joita haluaisit toteuttaa, ja haluaisitko oppia kampanjasuunnittelusta? Onko sinulla mahtavia ideoita lehtijutuiksi? Kaipaatko ympärillesi innostuneita ihmisiä, joiden kanssa vaikuttaa yhteiskuntaan? Tule mukaan Changemaker-iltaan miettimään tulevia kampanjoita ja lehteä!

Tarkoituksena on ideoida, fiilistellä ja toteuttaa villeimpiä kampanjaideoita. Voit tulla omien ideoiden kanssa tai innostua muiden ehdotuksista. Mietimme pienempää kampanjointia tulevalle syksylle sekä suurempia linjoja ensi vuoden vihapuheen vastaista pääkampanjaa ajatellen. Kampanjointi voi olla kirjoittamista, somea, askartelua, itsensä ilmaisua tai tämän kaiken suunnittelua. Kaikenlainen ideointi on tervetullutta!

Changemakerin Globalisti-lehti kirjoittaa juttuja jotka auttavat ymmärtämään ja muuttamaan maailmaa oikeudenmukaisemmaksi. Tule ideoimaan, ja halutessasi voit myöhemmin liittyä mukaan toimituskuntaan. Globalisteja voit lukea täällä.

Olet tervetullut osallistumaan kampanjan ja lehden suunnitteluun, vaikka et olisi aiemmin osallistunut Changemakerin toimintaan!

Ohjelmassa on tuttuun tapaan tarjolla vegaanista naposteltavaa. Changemaker kustantaa matkakulut tapahtuman osallistujille matkaohjeensa mukaisesti.

Iltaa vietetään toimiston tiloissa osoitteessa Eteläranta 8, Helsinki.