Ilmoittaudu nyt Changemaker-viikonloppuun!

Syksyn huikein koulutustapahtuma järjestetään Enäsepän kurssikeskuksessa Vihdissä 11.-13. lokakuuta. Ilmoittautuminen on nyt auki täällä!

Viikonloppuleirillä  innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa itse ympäröivään maailmaan. Luvassa on työpajoja sekä kiinnostavia kouluttajia. Koulutuksissa pääset muun muassa tutustumaan Ihmisoikeusliiton STOP! Päätepysäkki syrjinnälle -kampanjaan ja oppimaan, miten EU:n talouden sääntöjä muuttamalla maailmasta voitaisiin tehdä oikeudenmukaisempi paikka.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13 – 35 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kehityskysymyksistä. Koulutusviikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakeriin sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja Changemakerista tai käsiteltävistä aiheista. Mukaan ovat tervetulleita sekä vanhat changemakerit, että uudet toiminnasta kiinnostuneet!

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmainen ja matkakulut korvataan matkaohjeen mukaisesti. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon täällä! (Linkit aukeavat uusiin ikkunoihin.)