Uusien (elokuva)ilta

Oletko Changemakerin uusi jäsen? Tai kiinnostaako vaikuttaminen globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta muttet ole varma, onko Changemaker juuri sinun juttusi? Tykkäätkö leffojen katsomisesta? Tervetuloa Uusien iltaan, jossa sinulla on tilaisuus tavata toiminnassa jo mukana olevia vapaaehtoisia ja viettää mukava elokuvailta ajankohtaisen dokumentin äärellä.

Ohjelmassa on pieni infopläjäys Changemakerin toiminnasta ja ajankohtaisista kampanjakuulumisista, hyvää syötävää ja rentoa yhdessäoloa dokumenttielokuvan katselun merkeissä.  Illan elokuva on Mika Kaurismäen ohjaama Mama Africa, joka kertoo eteläafrikkalaisesta muusikosta Miriam Makebasta (1932-2008). Makeba oli kuuluisa paitsi musiikistaan myös taistelustaan ihmisoikeuksien ja rauhan puolesta. Lue lisää elokuvasta täällä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan.)

Aloitamme dokumentin katselun noin klo 19.

Tilaisuus järjestetään Changemakerin toimistolla osoitteessa Eteläranta 8, 3. kerros. Korvaamme ulkopaikkakuntalaisille matkaliput julkisen liikenteen lippuja vastaan matkaohjeen mukaisesti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Olet lämpimästi tervetullut mukaan käymään tai viipymään! Toimintamme on suunnattu kaikille Suomessa asuville 13-35-vuotiaille. Changemakerissa ei ole yhtä oikeaa tapaa vapaaehtoinen, joten tule tutustumaan eri mahdollisuuksiin ja tuo kaverisikin.

Pst! Huomasithan, että ennen tilaisuutta voit osallistua talous-teemaryhmämme järjestämään seminaariin yritysvastuusta ja kehitysmaiden asemasta? Lue lisää täällä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Kuva: Nationaal Archief