Vaikuttamistoiminnan kurssi

megafoni

 

Hei sinä vaikuttamisesta, globaalista oikeudenmukaisuudesta ja maailman parantamisesta kiinnostunut nuori tai nuori aikuinen!

Kärsitkö maailmantuskasta, jonka haluaisit kanavoida toimintaan? Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole ihan varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Changemakerin vaikuttamistoiminnan kurssi on sinua varten. Kurssilla opit vaikuttamisen perusasiat: miten järjestää kampanja tai vaikuttamistempaus, miten toteuttaa kannanotto tai vetoomus sekä miten tunnistaa, mistä löytyy paras vaikuttamismahdollisuus. Lokakuussa starttaavalla neliosaisella kurssilla tutustutaan vaikuttamisen eri muotoihin ja pohditaan omia mahdollisuuksia vaikuttaa oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Kurssilla selviää myös, miten nuori voi Suomesta käsin vaikuttaa globaaleihin kehityskysymyksiin, kuten nälkään, ilmastonmuutokseen, rauhaan ja maailmantalouteen. Lisäksi kurssi on erinomainen mahdollisuus tutustua toisiin vaikuttamisesta ja maailman muuttamisesta kiinnostuneisiin nuoriin aikuisiin. Kurssin pitää Kepan kampanjasuunnittelija sekä pitkään Changemakerin koordinaattorina toiminut Jonas Biström, ja koulutus toteutetaan puoliksi Helsingissä Changemakerin toimistolla osoitteessa Eteläranta 8 ja puoliksi verkosta käsin. Changemaker korvaa jäsenilleen matkat koulutukseen matkaohjeensa mukaisesti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Koko kurssin suorittamisesta saa osallistumistodistuksen, mutta voit osallistua myös yksittäisille koulutuskerroille.

Kurssin aikataulu:

La 20.10. klo 10-16 Helsingissä

Ti 30.10. klo 17-19 verkossa

Ti 13.11. klo 17-19 verkossa

La 1.12. klo 10-16 Helsingissä

Tule mukaan ja ilmoittaudu täällä!