Vaikuttamistoiminnan koulutus @Helsinki

Kärsitkö maailmantuskasta, jonka haluaisit kanavoida toimintaan? Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole ihan varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Changemakerin vaikuttamistoiminnan kurssi on sinua varten!

Kevään aikana järjestetään kolmiosainen ABC-koulutus. Koulutuksessa tutustutaan vaikuttamisen eri muotoihin ja pohditaan omia mahdollisuuksia vaikuttaa oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Kurssilla selviää myös, miten nuori voi Suomesta käsin vaikuttaa globaaleihin kehityskysymyksiin, kuten nälkään, ilmastonmuutokseen, rauhaan ja maailmantalouteen.

A-tason koulutuksessa pureudutaan vaikuttamisen perusteisiin ja selvitetään miten voidaan vaikuttaa eri tavoilla. Koulutus järjestetään Changemakerin toimistolla osoitteessa Eteläranta 8, Helsinki ja on suunnattu kaikille maailman muuttamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen voit tulla ilman ennakkotietoja!

Changemaker korvaa jäsenilleen matkat koulutukseen matkaohjeensa mukaisesti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Koko kurssin suorittamisesta (kolme osaa A, B ja C) saa osallistumistodistuksen, mutta voit osallistua myös yksittäisille koulutuskerroille.

Helsingin A-koulutus järjestetään Changemakerin toimistolla (Eteläranta 8).

Ilmoittaudu koulutukseen alla olevan linkin kautta 6.3. mennessä.

https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5316828&sid=ZgnVwefHbv