Ajankohtaista

Uutiset

Globalistin lehtityöpajan osallistujia

Globalistin toimittajakoulussa aiheena valokuvaaminen

Changemaker järjestää Globalisti-lehden tekemisestä innostuneille toimittajakoulun 13.2. Helsingissä. Koulutuksen teemana on kuvaaminen, josta kouluttaa valokuvaaja Teemu Silván. Erityisesti keskitytään henkilökuvien ottamiseen. Koulutuksen lopuksi suunnitellaan Globalistin tulevaa numeroa, joka on liikakalastuskseen liittyvän kampanjan teemanumero. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.2.

Lue koko uutinen

Katso kaikki uutiset

Blogit

Pitääkö lupaus? 6.-11.3.2006

Onnellisen ihmisen avautuminen

Yhteiskunnan perusturva antaa mahdollisuuden epäonneen ja epäonnistumiseen. Ilman perusturvaa monen ihmisen ainoa osa on toivo paremmasta huomisesta.

Lue koko artikkeli

Pyöräillään pallo paremmaksi!

Maailma ei ole valmis

”Meille jää aina Pariisi”

Katso kaikki blogit

Haastattelut

Iman Tuulenvirta

Valokeilassa vapaaehtoinen 1/2016: Iman Tuulenvirta

Tällä palstalla esitellään kuukausittain yksi eri puolilla Suomea asuvista ja eri tavoin Changemakerin toiminnassa mukana olevista vapaaehtoisista. Vuorossa Iman Tuulenvirta Helsingistä.

Lue koko haastattelu

Katso kaikki haastattelut

Juttuja Globalistista

Kestävän kehityksen tavoitteet

Matkalla kohti kestävämpää maailmaa

Yhdistyneet kansakunnat on pyrkinyt vähentämään köyhyyttä ja lisäämään kestävää kehitystä pitkän tähtäimen tavoitteilla. Globalisti pyysi kahta asiantuntijaa kommentoimaan aiempia vuosituhattavoitteita sekä uusia kestävän kehityksen tavoitteita.

Lue koko artikkeli

Katso kaikki artikkelit

Globalisti-lehti

Globalistin 1/2016 kansikuva

Globalisti 1/2016

Köyhyyttä on monenlaista: näkyvää ja näkymätöntä, rakenteellista, suhteellista ja absoluuttista. Mutta mitä nämä sanat oikeastaan tarkoittavat? Mitä on köyhyys Suomessa ja maailmalla? Mitä nuoret ajattelevat köyhyydestä? Entä miksi jotkut valitsevat vapaaehtoisesti vaatimattoman elämäntavan?

Lue lisää lehdestä

Globalisti 2/2015

Globalisti 1/2015

Globalisti 2/2014

Katso kaikki lehdet

Kannanotot

Järjestöt: Konfliktimineraalien tuontia tulee säännellä

Changemaker on lähettänyt yhdessä kymmenen muun kansalaisjärjestön kanssa kirjeen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakalle konfliktimineraalien käytön rajoittamiseksi.

Lue koko kannanotto

Katso kaikki kannanotot

Tapahtumakalenteri

Jyväskylä
Helsinki
Helsinki
Helsinki

Katso kaikki tapahtumat

Katso kaikki galleriat

Kampanjat

Rauhanradikaali-kampanjan kuva

Rauhanradikaali

Vuonna 2015 Changemaker kampanjoi väkivaltaisen radikalisoitumisen ehkäisemiseksi. Rauhanradikaali -kampanjallaan verkosto haluaa toisaalta muuttaa radikalisaatiosta käytävää keskustelua ja avata nuorten radikalistoitumiseen liittyviä moninaisia syitä sekä toisaalta toteuttaa rauhankasvatusta ympäri Suomea.

Lue lisää kampanjasta

Rauhantekijä

Katso kaikki kampanjat