Vaikuttaminen

Changemakerissa vaikutetaan Globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta!

Changemakerin vaikuttamistoiminta keskittyy epäoikeudenmukaisuutta aiheuttaviin rakenteisiin. Verkosto nostaa erityisesti esille globaalin etelän ja heikoimmassa asemassa olevien ihmisten näkökulmaa sekä Suomen roolia maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemisessa.

Syksyllä 2023 Changemakerin vaikuttamistoimintaa suunnitellaan 2-3 viikon välein Discordissa kokoontuvan Vaikuttamisryhmän tapaamisissa. Voit liittyä Changemakerin Discordiin tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Changemakerin tavoitteena on muuttaa maailmaa innostavalla, konkreettisella ja ajankohtaisella arvioimalla vaikuttamistoiminnalla. Changemaker nostaa esille epäoikeudenmukaisuutta aiheuttavia rakenteita, globaalin etelän näkökulmia ja keinoja, joilla suomalaiset voivat vaikuttaa oikeudenmukaisemman maailman puolesta sekä tavoitella konkreettisia poliittisia parannuksia.

Changemakerin vaikuttamistoimintaan ovat tervetulleita kaikki vaikuttamisesta kiinnostuneet 13-35-vuotiaat. Changemakerin toiminnassa mukana oleminen ei vaadi aiempaa kokemusta vaikuttamisesta.

Uutiset

Mielenosoittajia Eduskuntatalon portailla kädessään kylttejä, joista muodostuu sanat "Tulitauko nyt".

Changemaker vaati tulitaukoa Gazaan osana kansainvälistä toimintapäivää

Kirkon Ulkomaanavun ja Changemakerin yhteinen tempaus eduskuntatalon portailla vaati päättäjiltä tiukempia toimia tulitauon aikaansaamiseksi Israelissa ja Gazassa. Todistamme Gazassa, Länsirannalla ja Israelissa ennennäkemätöntä julmuutta. Tuhansia ihmisiä on tapettu, otettu panttivangeiksi ja pakotettu jättämään kotinsa – heistä suuri osa lapsia. Koalitio palestiinalaisia ja israelilaisia kansalaisjärjestöjä, yhdessä Pelastakaa Lapset ja Oxfam -järjestöjen kanssa on julkaissut avoimen #CeasefireNOW […]

Lue koko uutinen