Herättäjäjuhlat

Changemaker on mukana Herättäjäjuhlilla 8.-10.7. Vantaalla. Verkoston esittelypisteellä kerromme toiminnastamme ja innostamme mukaan uusia maailmanmuuttajia. Tämän lisäksi tietysti keräämme kaloja Kadonneet eväät -kampanjamme vetoomukseen.

Olemme läsnä tapahtumassa koko viikonlopun ja teltamme on avoinna kaikille kampanjavetoomuksen oman kalansa haluaville perjantaina klo 16-21, lauantaina klo 9-20 ja sunnuntaina klo 9-14.

Jos kiinnostuit, tule ihmeessä mukaan! Aikaisempaa tietoa tai osaamista ei tarvita, vaan myös ihan uutena voi tulla mukaan, sillä kukin vapaaehtoinen perehdytetään pisteellä tehtäviin juttuihin.

Changemaker korvaa jäsentensä matkakulut tapahtumaan matkaohjeensa mukaisesti. Yli 3 tuntia/päivä päivystäville tarjotaan myös lounas. Tämän lisäksi päivystämisestä ansaitsee Changemakerin palkitsemisjärjestelmään pisteitä, joilla voit lunastaa itsellesi esimerkiksi Changemakerin logolla varustetun t-paidan tai hupparin!

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jaana.rissanen@changemaker.fi. Kerro viestissäsi mihin tapahtumaan ja milloin haluaisit tulla päivystämään. Tervetuloa!