Herättäjäjuhlat

Changemakerin kampanjointia Vantaan Herättäjäjuhlilla 2016

Changemaker on jälleen mukana Herättäjäjuhlilla, missä verkostollamme on oma telttapaikka. Esittelypisteellä kerromme Changemakerin toiminnasta, innostamme mukaan uusia vapaaehtoisia ja keräämme allekirjoituksia tämänvuotisen Nälkä kasvaa syömättä -pääkampanjan vetoomuskorttteihin. Tavoitteenamme on kerätä viikonlopun aikana vähintään 500 allekirjoitusta. Jotta tämä onnistuu, tarvitsemme mukaan runsaasti vapaaehtoisia – tule siis sinäkin!

Tapahtumaan voi ilmoittautua lähettämällä viestiä Helmille (helmi.nevalainen@changemaker.fi) tai kirjoittamalla nimensä vuorolistaan (avautuu uuteen ikkunaan).

Herättäjäjuhlat kokoavat Tampereelle 20 000 kävijää etenkin luterilaisessa kirkossa vaikuttavan herätysliikkeen herännäisyyden eli körttiläisyyden piiristä. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös kaikki muut kiinnostuneet! Ohjelmaan kuuluu muun muassa puheita, veisuita, seminaareja ja konsertteja. Paikalla on myös järjestöjä, kuten Kirkon Ulkomaanapu ja Changemaker. Ohjelma löytyy täältä (avautuu uuteen ikkunaan)

Nälkä kasvaa syömättä –kampanjasta voit lukea lisää täältä.

Lisätietoa kesän muista tapahtumista sekä päivystämisestä löydät puolestaan tästä uutisesta. Changemaker korvaa vapaaehtoisille mm. matkakulut, tarjoaa lounasta sekä järjestää tarvittaessa myös majoitusta.