Tule vapaaehtoiseksi kevään ja kesän tapahtumiin!

Maailma kylässä -festivaalivieraat maalaamassa oman kalansa kampanjavetoomukseen.
Kesällä 2016 Changemaker keräsi erilaisissa tapahtumissa painettuja kaloja liikakalastuksen lopettamiseksi.

Changemaker on mukana monessa tapahtumassa keväällä ja kesällä esittelemässä toimintaansa ja innostamassa uusia maailmanmuuttajia liittymään joukkoon. Tapahtumat eivät onnistu ilman vapaaehtoisia, joten kannustamme lähtemään mukaan – osallistua voi vaikka vain tunniksi!

Lue alta eri tapahtumista ja ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia tapahtumavastaava Helmille (helmi.nevalainen@changemaker.fi), ja kerro, mihin tapahtumaan haluaisit tulla ja kuinka pitkäksi aikaa. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemmat ohjeet tapahtumaan osallistumisesta.

Aiempaa kokemusta esittelypisteellä olemisesta tai Changemakerin toiminnasta ei tarvitse, sillä jokainen vapaaehtoinen perehdytetään tehtävään. Tärkeintä on innostus ja avoin mieli! Voit myös ilmoittautua kaverin kanssa, mutta yksin ständillä ei missään tapauksessa tarvitse olla – huolehdimme paikalle aina vähintään kaksi ihmistä. Mikäli mieleen herää mitään kysymyksiä, Helmiltä voi rohkeasti kysyä ennen ilmoittautumistakin.

Changemaker korvaa jäsentensä matkakulut kaikkiin kesätapahtumiin matkaohjeensa mukaisesti. Yli 3 tuntia/päivä päivystäville tarjotaan kiitoksena myös lounas. Monipäiväisissä tapahtumissa Changemaker järjestää ja korvaa tarvittaessa myös majoituksen, mikäli vapaaehtoinen avustaa Changemakerin pisteellä kahtena tai useampana peräkkäisenä päivänä.

Lisäksi päivystämisestä ansaitsee Changemakerin palkitsemisjärjestelmään pisteitä, joilla voi lunastaa itsellensä esimerkiksi Changemakerin logolla varustetun t-paidan tai hupparin!

Maailma kylässä -festivaali, Helsinki 26.-27.5.18
Maailma Kylässä -festivaali järjestetään jälleen Kaisaniemen puistossa toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Paikalla on runsaasti eri järjestöjä esittelemässä toimintaansa, minkä lisäksi festivaali tarjoaa kansainvälisiä kulttuurielämyksiä musiikista taiteeseen ja eksoottisiin makuelämyksiin.

Changemaker pitää tapahtumassa omaa pistettään, jossa esitellään Changemakerin toimintaa, innostetaan mukaan uusia vapaaehtoisia ja kerätään vetoomuksia tämänhetkiseen Nälkä kasvaa syömättä -pääkampanjaan. Esittely tapahtuu festivaalin aukioloaikoina lauantaina klo 11-21 ja sunnuntaina 11-19.

Tule mukaan nauttimaan iloisesta festaritunnelmasta – ilmoittaudu vapaaehtoiseksi! Ilmoittautua voi joko Helmille tai merkkaamalla itselle sopivat päivystysvuorot tänne listaan (aukeaa uuteen ikkunaan).

Herättäjuhlat, Tampere 6.-8.7.18

Luterilaisessa kirkossa vaikuttavan herätysliikkeen herännäisyyden eli körttiläisyyden suurin vuosittainen tapahtuma kokoaa jopa 20 000 kävijää Tampereelle. Herättäjäjuhlille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet. Ohjelmaan kuuluu muun muassa puheita, veisuita, seminaareja ja konsertteja. Paikalla on myös järjestöjä, ja Changemaker on jälleen pitämässä omaa ständiään. Tapahtuman kestosta johtuen paikalle tarvitaan runsaasti vapaaehtoisia – onneksi Tampereelle onkin hyvät yhteydet monesta paikasta, joten paikalle voi helposti tulla vaikka vain päiväksi.

Mahdollisuuksien torit

Mahdollisuuksien torit ovat vapaaehtoistoiminnalla järjestettäviä globaaleihin kehityskysymyksiin keskittyviä paikallistapahtumia, joihin osallistuu globaalikasvatusta tekevien järjestöjen lisäksi myös mm. ympäristö-, urheilu-, nuoriso-, kulttuuri-, sosiaali- ja terveysjärjestöjä. Mahdollisuuksien toreja järjestetään tänä vuonna yhteensä noin 20:lla eri paikkakunnalla ympäri Suomea, esimerkiksi toukokuun aikana Kuopiossa, Vaasassa ja Hämeenlinnassa ja syksyllä Turussa ja Espoossa.

Voit katsoa koko listauksen ja tarkemmat ajankohdat täältä: https://www.kepa.fi/tapahtumat/mahdollisuuksien-tori/paikkakunnat.
Mikäli haluat mennä edustamaan Changemakeria minkä tahansa paikkakunnan tapahtumaan, laita viestiä niin järjestämme asian!

Tiedätkö kiinnostavan tapahtuman, johon Changemaker voisi mielestäsi osallistua tai johon haluaisit itse mennä vapaaehtoiseksi Changemakerin puolesta? Vinkkaa osoitteeseen helmi.nevalainen@changemaker.fi.