Roihu-partioleiri

Changemaker on mukana Roihu-partioleirillä 24.7. Evolla. Verkoston esittelypisteellä kerromme toiminnastamme ja innostamme mukaan uusia maailmanmuuttajia. Tämän lisäksi tietysti keräämme kaloja Kadonneet eväät -kampanjamme vetoomukseen.

Jos kiinnostuit, tule ihmeessä mukaan! Aikaisempaa tietoa tai osaamista ei tarvita, vaan myös ihan uutena voi tulla mukaan, sillä kukin vapaaehtoinen perehdytetään pisteellä tehtäviin juttuihin. Esittelypisteemme on auki tapahtumassa kello 11-17. Tapahtuma-avustajien kesken jaetaan vuorot siten, että jokaisen on mahdollista pitää myös taukoja.

Changemaker korvaa jäsentensä matkakulut tapahtumaan matkaohjeensa mukaisesti. Tapahtuma-avustajille tarjotaan myös lounas. Tämän lisäksi päivystämisestä ansaitsee Changemakerin palkitsemisjärjestelmään pisteitä, joilla voit lunastaa itsellesi esimerkiksi Changemakerin logolla varustetun t-paidan tai hupparin!

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jaana.rissanen@changemaker.fi. Kerro viestissäsi mihin tapahtumaan ja milloin haluaisit tulla päivystämään. Tervetuloa!